День Безпечного Інтернету 2018

2018-02-06

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю.

День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно. Мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах у всьому світі.

День безпечного Інтернету націлений не тільки створити безпечний Інтернет, а й також кращий Інтернет, де кожний може використовувати технологію відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. День безпечного Інтернету має на меті долучити дітей та молодь, батьків та вихователів, освітян, педагогів та соціальних працівників, представників індустрії, політиків для натхнення кожного відігравати свою роль у створенні кращого Інтернету.

Відзначаючи позитивну силу Інтернету, у 2018 році тема Дня безпечного Інтернету «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» надихає кожного приєднатися до всесвітнього руху, брати участь, використовувати кращий потенціал Інтернету для об’єднання людей. В цей день у 4 класі (класний керівник Ганжа В.А.) проведено годину спілкування "Безпечний інтернет", де школярі мали змогу обговорити всі "за" і "проти" щодо користуванням інтернетом. Учні 7 класу (класний керівник Несин О.А.) виготовили стінгазету "Безпечний інтернет"./Files/images/SAM_5369.JPG

/Files/images/SAM_5374.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi